20 års kunnskap – din trygghet

Propananlegg/ Naturgass

Driver du restaurant eller gatekjøkken er det stor sannsynlighet for at du bruker propan eller naturgass til steking eller baking.  

Derom du eier eller bruker et slikt anlegg stilles det strenge krav til deg og til anlegget. Du som eier og bruker skal tilegne deg kunnskap om den gassen du bruker, og anlegget skal være i forskriftsmessig stand. Dette innebærer at det stilles krav til plassering av gassflasker, kontroll og utskiftning av slanger og pakninger, rørnett, ventiler, tilkoblinger, brukerutstyr og vedlikehold. Alt dette skal være dokumentert ivaretatt og godkjent 

Det er sjelden vi hører om ulykker og alvorlige hendelser med bruken av propan/naturgass i Norge, og dette skyldes ganske strenge krav og retningslinjer fra myndighetene. Du som eier og bruker har selvsagt krav til kunnskap og vedlikehold, men det godt å vite at noen med dokumenterte kunnskaper og sertifiseringer ivaretar anlegget ditt.  

Rør og Gassteknikk AS kan bistå deg med dette. Vi kan både bygge, dokumentere, vedlikeholde og kontrollere anlegget ditt. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål, så hjelper vi deg gjerne med å sørge for at gassanlegget ditt til enhver tid er godt ivaretatt, så kan du kan gjøre det du er best til istede. 

Tlf.

Send oss en mail

post@rogass.no

Kontoradresse

Kolnesvegen 79,
4055 Sola

Tjenester

Sentralgassanlegg

Serviceavtaler

Propananlegg/ Naturgass

Rådgivning & Kursing

Trykktesting

Om oss

Kontakt

Copyright Rogass 2024